Advocatenkantoor BOJA is nu tevens gevestigd in Winschoten!

Sinds 1 mei 2015 is Advocatenkantoor BOJA, naast Groningen, tevens gevestigd in Winschoten.

Advocatenkantoor BOJA is een kantoor dat gespecialiseerd is in arbeidsrecht en contractenrecht. Door een no-nonsense cultuur en snel op te treden, zijn de doorlooptijden van de zaken vaak zeer kort. Dit bespaart cliënten niet alleen tijd, maar zorgt ook voor lagere kosten en minder kopzorgen.

Gebleken is dat er in Winschoten nog geen advocaten gevestigd zijn die arbeidsrechtspecialist zijn, althans zijn aangesloten bij de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). De VAAN is bedoeld als kwaliteitskeurmerk. Om dit keurmerk te verkrijgen dien je een aparte specialisatieopleiding arbeidsrecht met goed resultaat af te ronden, minimaal 5 jaar ervaring te hebben op het gebied van het arbeidsrecht, elk jaar een minimaal aantal cursussen op het gebied van het arbeidsrecht te volgen en het merendeel van de praktijk uit arbeidsrechtzaken te bestaan.

Trinet Hidding, die het kantoor ongeveer 3,5 jaar geleden heeft opgericht, is sinds 2011 lid van de VAAN. Zij is geboren in Winschoten en heeft, hoewel zij thans in Groningen woont, nog steeds veel binding met Winschoten en omstreken. Zij zit onder andere ook in de Raad van Toezicht van de Stichting Marketing Oldambt.

Doordat Advocatenkantoor BOJA zich tevens in Winschoten vestigt, wordt de bereikbaarheid van haar kantoor vergroot en kan het kantoor een nog betere kwaliteit van dienstverlening leveren aan haar cliënten in deze regio.