Tarieven

Het eerste (kennismakings)gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Het uurtarief bij Advocatenkantoor BOJA bedraagt €235,- exclusief btw en 5% kantoorkosten.

Voor het opstellen en beoordelen van documenten, zoals bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst, vaststellingsovereenkomst, opdrachtovereenkomst, distributieovereenkomst, algemene voorwaarden e.d., is het mogelijk om in overleg een vaste prijs hiervoor overeen te komen.

Voor het beoordelen van en onderhandelen over een beëindigingsovereenkomst (vso) voor een werknemer, wordt een maximum bedrag afgesproken dat de werknemer verschuldigd kan zijn, zo weet de werknemer direct waar hij/zij aan toe is qua kosten in het meest ongunstigste geval. In ruim 95% van de zaken worden deze kosten echter volledig vergoed door de werkgever, zodat dit voor de werknemer kosteloos is.

Indien u over weinig financiële middelen beschikt, is het wellicht mogelijk dat u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt, de zogenoemde “toevoeging”. Indien dat het geval is worden de kosten grotendeels door de overheid voldaan en hoeft u ten aanzien van het honorarium slechts eenmalig een eigen bijdrage te betalen. Voor meer informatie hierover zie www.rvr.org.

Advocatenkantoor BOJA beschikt niet over een rekening derdengelden.